Skip to main content

Valérie Scheffer

Zang en songwriting

Valérie Scheffer studeerde na diverse vooropleidingen en cursussen, waaronder de vooropleiding van het Conservatorium van Amsterdam, zang en songwriting aan de Herman Brood Academie. Sindsdien geeft ze met groot plezier zowel groeps- als privé-zanglessen. De lessen zijn afgestemd op de interesse van de leerling en concentreren zich met name op zangtechniek, interpretatie, overdracht en indien gewenst songwriting. De lessen worden door Valérie begeleid op piano of gitaar.

Naast het lesgeven treedt Valérie regelmatig op met haar band ‘Valerie Branoux’ en vormde ze samen met Marcel de Graaf het Nederlandstalige duo ‘DIS’.

Genre:

  • Pop/lichte muziek

Leeftijd:

  • <16, 16+ in overleg

Talen:

  • Nederlands
  • Engels

Muziekacademie Den Haag

Raamweg 362596 HN Den Haag Voor contact kunt u ons bellen tussen 14.00 en 17.30 uur van maandag t/m vrijdag. Onze vrijwilligers staan u dan graag te woord. Indien er geen vrijwilliger beschikbaar is of zij/hij uw vraag niet kan beantwoorden, gaarne een e-mail sturen. 070 743 00 55 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.