Skip to main content

Ontdek de muziek in jezelf

Muziekacademie Den Haag (MDH) is een huis vol muziek. In een prachtig Berlage-gebouw aan de Raamweg bieden wij inspirerend muziekonderwijs voor alle instrumenten en alle leeftijden. Plezier in muziek maken staat daarbij voorop. Wat je niveau of ambitie ook is en welke plek muziek ook inneemt in je leven, bij ons ontdek je de muziek in jezelf en in elkaar, zodat je zicht krijgt op je eigen mogelijkheden en op de mogelijkheden voor samenspel.

Actueel

1 december Presentatieconcert Cello-ensemble o.l.v. Lotte Beukman
Het MDH Cello Ensemble is een proeftuin voor volwassen cellisten waarin alle facetten van het samenspelen worden verkend en geoefend. In tien bijeenkomsten zijn zeven ‘losse’ cursisten tot één muzikaal geheel gesmeed. Kom luisteren naar het resultaat van dit boeiende proces!

Met muziek van Mozart, Brahms, Bartok en meer
Lokaal 11 - Toegang gratis
Aanvang 20:00 uur
Het concert duurt ongeveer 45 minuten
Hapjes, drankjes en gezelligheid na afloop!
Kerstconcert - zondag 17 december

Het Kerstconcert zondag 17 december

11:00 - 17:00 uur

Locatie
Aula van de Duinoordschool
Prins Mauritslaan 8A
(let op: dit is de zij-ingang van de school)
2582 LR Den Haag

Blijf op de hoogte van onze nieuwswaardigheden en volg ons op facebook of twitter.

Lessen & cursussen

 • Instrumentale lessen en cursussen

  Instrumentale lessen en cursussen

  In ons lesaanbod vind je toets- blaas- en snaarinstrumenten maar ook drums en slagwerk. Een combinatie van instrumenten en/of zang is vaak ook mogelijk. Bespeel je al een instrument of weet je al precies waar je mee wil beginnen?
 • Zanglessen en -cursussen

  Zanglessen en -cursussen

  Met je stem en spraakorganen kun je je op heel veel manieren uiten. Je hebt je instrument ook altijd bij je; het zit in je eigen lichaam, maar het wordt pas muziek ...
 • Muziekland kindercursussen

  Muziekland kindercursussen

  Muziekland is voor veel kinderen de eerste kennismaking met muziek. Supergaaf! Muziekland is er speciaal voor kinderen die nog te jong zijn om een instrument te bespelen.

  Instrumenten

   Muziekacademie Den Haag

   Raamweg 362596 HN Den Haag Voor contact kunt u ons bellen tussen 14.00 en 17.30 uur van maandag t/m vrijdag. Onze vrijwilligers staan u dan graag te woord. Indien er geen vrijwilliger beschikbaar is of zij/hij uw vraag niet kan beantwoorden, gaarne een e-mail sturen. 070 743 00 55 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.