Skip to main content

Veiligheid

Veiligheid
De Stichting Muziekacademie Den Haag draagt zorg aan een veilige omgeving.

Privacy
De Stichting Muziekacademie Den Haag waardeert uw belangstelling voor onze diensten en uw bezoek aan deze website. Wij respecteren uw privacy en geven in deze alinea aan hoe we omgaan met uw persoonlijke gegevens. Uw persoonsgegevens worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld.
De website en e-mails van de Muziekacademie Den Haag kunnen voorzien zijn van (hyper)links naar websites van derden en toegang geven tot onderwerpen, producten en diensten van derden. De Muziekacademie Den Haag is niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor inhoud van sites van derden.

Inzameling en verwerking van persoonlijke gegevens
Bij bezoek aan de website van de Muziekacademie Den Haag registreert de webserver automatisch de naam van de browser, uw internetservice-provider en de datum en duur van uw bezoek. Andere persoonlijke gegevens worden alleen opgeslagen als deze vrijwillig door u worden verstrekt, bijvoorbeeld in het kader van aanvraag voor de maandkalender of registratie bij deelname aan een cursus of les.

De Muziekacademie Den Haag gebruikt de door u verstrekte persoonlijke gegevens uitsluitend voor onze cursusadministratie, marketing en technisch beheer van de website. De Muziekacademie Den Haag wil graag uw gegevens gebruiken om u over onze diensten te informeren en indien van toepassing naar uw mening te vragen. Als u niet wilt dat wij u hiervoor benaderen dient u zich schriftelijk af te melden door een e-mail of brief te sturen aan:

Stichting Muziekacademie Den Haag,
Raamweg 36,
2596 HN Den Haag,
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Informatie die u ons via een van de webformulieren verstrekt wordt versleuteld verzonden via een veilige verbinding.

Muziekacademie Den Haag behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het privacystatement.

Muziekacademie Den Haag

Raamweg 362596 HN Den Haag Voor contact kunt u ons bellen tussen 14.00 en 17.30 uur van maandag t/m vrijdag. Onze vrijwilligers staan u dan graag te woord. Indien er geen vrijwilliger beschikbaar is of zij/hij uw vraag niet kan beantwoorden, gaarne een e-mail sturen. 070 743 00 55 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.