Skip to main content

Kyra Frimout

Harp

Kyra Frimout begon met harplessen te volgen op 6-jarige leeftijd op de muziekschool in Nuenen, in de buurt van Eindhoven, bij Inge Frimout-Hei. Tijdens deze periode speelde ze mee in het harporkest van Inge, het Blue Planet Harp Ensemble.

Toen Kyra 15 jaar was begon ze met lessen te volgen aan de School voor Jong Talent op het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Haar docente werd Ernestine Stoop. Intussen is Kyra bijna klaar met het afronden van haar Bachelor Klassieke Muziek op het Koninklijk Conservatorium. Naast harp volgt Kyra ook zanglessen bij onder andere Irene Verburg en Catrin Wyn-Davies op het conservatorium. Deze twee kwaliteiten combineert ze dan ook vaak. Geregeld heeft Kyra optredens met de harp, speelt ze samen in harpensembles, waaronder harpsextet de Harp Sirens, in zowel binnen- als buitenland en verzorgt ze optredens met harp en zang.

Link naar het YouTube kanaal van Kyra: https://www.youtube.com/channel/UCc3X8ENC5X7fLcJpKeg2YDg/videos 

Muziekacademie Den Haag

Raamweg 362596 HN Den Haag Voor contact kunt u ons bellen tussen 14.00 en 17.30 uur van maandag t/m vrijdag. Onze vrijwilligers staan u dan graag te woord. Indien er geen vrijwilliger beschikbaar is of zij/hij uw vraag niet kan beantwoorden, gaarne een e-mail sturen. 070 743 00 55 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.