Skip to main content

Jisse Kooij

Jisse Kooij - hoorn

Jisse Kooij (2001) begon op achtjarige leeftijd met hoorn spelen. Gefascineerd door de warme en rijke klank van het instrument besloot hij zich volledig te wijden aan het beheersen van de hoorn. Deze toewijding bracht hem naar het Koninklijk Conservatorium van Den Haag, waar hij zijn bachelordiploma behaalde bij de gerenommeerde hoornist Martin van de Merwe. Tijdens deze opleiding heeft Jisse onder meer lessen gevolgd van Rob van der Laar, Jonathan Wegloop en Hanna Guirten.

Samenspelen heeft voor Jisse altijd een grote rol gespeeld. Vanaf het eerste moment dat hij noten uit de hoorn kreeg is hij een orkest ingedoken en heeft sindsdien in vele orkesten meegespeeld. Hij speelt momenteel ook in het Hollands Kopertrio waarmee ze lessen volgen aan zowel het conservatorium in Den Haag als in Rotterdam.

Naast grote passie voor hoornspelen heeft Jisse Kooij ook een liefde voor lesgeven. Hij is een enthousiaste en geduldige docent die zijn fascinatie en passie voor de hoorn graag overbrengt aan zijn studenten. Jisse zal dan ook zijn studie vervolgen met de Opleiding Docent Muziek aan het Koninklijk Conservatorium.


Lesvormen
Individuele lessen
Duoles
Groepsles
Minimum leeftijd ongeveer 8 jaar

Talen
Nederlands
Engels

Muziekacademie Den Haag

Raamweg 362596 HN Den Haag Voor contact kunt u ons bellen tussen 14.00 en 17.30 uur van maandag t/m vrijdag. Onze vrijwilligers staan u dan graag te woord. Indien er geen vrijwilliger beschikbaar is of zij/hij uw vraag niet kan beantwoorden, gaarne een e-mail sturen. 070 743 00 55 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.