Skip to main content

Else Schaaij

Dwarsfluit

Else Schaaij begon haar fluitstudie aan de muziekpedagogische academie te Alkmaar bij Eugenie van der Grinten. Zij voltooide haar studie aan het Conservatorium te Utrecht waar ze studeerde bij Abbie de Quant.

Als fluitiste heeft zij zich vooral toegelegd op het spelen van kamermuziek. Behalve dat ze deel uitmaakt van het Lotos-ensemble, vormt zij met pianist Wim Leising een vast duo. Tevens speelt ze in het Balkanorkest (EMS) en met ad-hocensembles.

Vanaf 1988 was Else als docent verbonden aan de Muziekschool Den Haag dat later overging in het Koorenhuis. Vanaf september 2013 geeft ze les aan de Haagse Muziekacademie.

Else Schaaij geeft al jaren met veel plezier les aan alle leeftijden en niveaus, zowel individueel als groepsles. De beste leeftijd om met dwarsfluit te beginnen is rond een jaar of zeven. Eerder kan ook in overleg, voor de allerkleinsten zijn er kinderfluiten!

Het plezier in muziekmaken staat voorop en jaarlijks wordt er naar een uitvoering toegewerkt. Dat kan ook in combinatie met andere instrumenten, want samen muziek maken is nog leuker! Voordat je begint: een dwarsfluit kun je kopen of huren.

www.elseschaaij.nl

Lesvormen:

  • Individuele les
  • Duoles
  • Trioles
  • Groepsles


Talen:

  • Nederlands
  • Engels

Muziekacademie Den Haag

Raamweg 362596 HN Den Haag Voor contact kunt u ons bellen tussen 14.00 en 17.30 uur van maandag t/m vrijdag. Onze vrijwilligers staan u dan graag te woord. Indien er geen vrijwilliger beschikbaar is of zij/hij uw vraag niet kan beantwoorden, gaarne een e-mail sturen. 070 743 00 55 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.