Skip to main content

Špela Pušnik

Piano

Špela Pušnik is afkomstig uit Slovenië. Daar kreeg ze ook haar eerste pianolessen. Na het Muziekgymnasium studeerde zij IGP (Studiengang Instrumental und Gesangspädagogik) in Klagenfurt, Oostenrijk, waar ze het Bachelor diploma kreeg. Hierna is zij klassieke Piano Bachelor en Master aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag bij Ellen Corver afgestudeerd.

Al sedert haar studie werkt ze als pianobegeleider bij verschillende koren in Nederland, pianodocent in muziekscholen in Den Haag en Gouda en neemt deel aan diverse educatieve, artistieke projecten.

Špela geeft les aan leerlingen van alle niveaus, vanaf 5 jaar oud. Ze geeft les in het Engels, Nederlands, Duits en Sloveens.

Muziekacademie Den Haag

Raamweg 362596 HN Den Haag Voor contact kunt u ons bellen tussen 14.00 en 17.30 uur van maandag t/m vrijdag. Onze vrijwilligers staan u dan graag te woord. Indien er geen vrijwilliger beschikbaar is of zij/hij uw vraag niet kan beantwoorden, gaarne een e-mail sturen. 070 743 00 55 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.