Skip to main content

Noor Huls

Noor Huls - Hoorn

Mijn naam is Noor Huls, een gepassioneerde hoorniste en toegewijd docente. Terwijl ik opgroeide in Landsmeer begon ik op 11-jarige leeftijd met het bespelen van de hoorn bij de plaatselijke harmonievereniging Amicitia. Door veel in jeugdorkesten te spelen ontdekte ik mijn liefde voor muziek en samenspel. Naast het bezoeken van concerten (zowel klassiek als andere genres) is het spelen met anderen uitgegroeid tot mijn grootste inspiratiebron.

In 2024 behaalde ik mijn bachelordiploma aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag onder begeleiding van Mees Vos, Jonathan Wegloop en Herman Jeurissen. Daarnaast volgde ik een driejarige Minor Natuurhoorn (de voorloper van de moderne hoorn) bij Teunis van der Zwart. Ook heb ik in de afgelopen jaren veel masterclasses gevolgd bij andere gerenommerde docenten en hoornisten als Rob van der Laar, Frøydis Ree Wekre, Szabolcs Zempléni en Johannes Hinterholzer. Ik zal mijn studie voortzetten met de Master Klassiek Hoorn aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag, met extra focus op orkestspel middels een stage bij het Residentie Orkest.

Inmiddels geef ik al een aantal jaar met veel plezier zelf les bij harmonievereniging Amicita in Landsmeer en daarnaast op privé-basis aan mensen van alle leeftijden en niveaus. Met het lesgeven wil ik mijn passie en liefde voor muziek en de hoorn doorgeven aan mijn leerlingen. Naast mijn werk als docente remplaceer ik in diverse professionele orkesten zoals Phion en het Orkest van de Koninklijke Marechaussee en heb ik lange tijd in studentenorkesten en diverse kamermuziekensembles gespeeld.

Muziekacademie Den Haag

Raamweg 362596 HN Den Haag Voor contact kunt u ons bellen tussen 14.00 en 17.30 uur van maandag t/m vrijdag. Onze vrijwilligers staan u dan graag te woord. Indien er geen vrijwilliger beschikbaar is of zij/hij uw vraag niet kan beantwoorden, gaarne een e-mail sturen. 070 743 00 55 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.