Skip to main content

Natasza Kurek-Gudmundsson

Zang

Zangeres met jazzroots. Bandleader, componiste en performer. Geboren in Polen, gevestigd in Nederland sinds 1995. Afgestudeerd van Koninklijk Conservatorium Den Haag in 1999 en daar werkzaam als docent zang sinds 2006. Werkte ook bij het Koorenhuis van 2002 tot 2013 als wereldmuziek- en jazzzangdocente.

Met haar eigen ensemble, Natasza Kurek Group, heeft zij een CD ‘Incantation’ uitgebracht met haar eigen composities en gedichten. Opgetreden op o.a. North Sea Jazz Festival, Crossing Border Festival en Rurek Jazz Festival en opnames gemaakt voor Poolse Nationale Radio en Televisie, IJslande Radio Omroep en VPRO (met Binary Orchid). Haar podiumervaring is terug te vinden in haar lespraktijk die vooral gericht is op jazz en improvisatie. In de lessen wordt veel aandacht besteed aan diepgaande kennis van brede zangtechnieken, namelijk EVTS, maar ook tekstbeleving, interpretatie en presentatie. Natasza noemt zich een ‘zang antropoloog’ en werkt met veel plezier met gemotiveerde leerlingen die van verschillende muziekstijlen houden zoals wereldmuziek, jazz, musical, soul en pop. Zij geeft individuele of groepslessen aan volwassenen, en gemotiveerde tieners vanaf 16 jaar, in het Nederlands, Engels of Pools.

http://nataszakurek.com 

Lesvormen:

  • individueel
  • duoles
  • trioles
  • groepsles

Talen:

  • Nederlands
  • Engels
  • Pools

Muziekacademie Den Haag

Raamweg 362596 HN Den Haag Voor contact kunt u ons bellen tussen 14.00 en 17.30 uur van maandag t/m vrijdag. Onze vrijwilligers staan u dan graag te woord. Indien er geen vrijwilliger beschikbaar is of zij/hij uw vraag niet kan beantwoorden, gaarne een e-mail sturen. 070 743 00 55 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.