Skip to main content

Mette Seidel

Cello

Hallo! Ik ben Mette en ik ben sinds september 2014 als cellodocent verbonden aan Muziekacademie Den Haag. Mijn doel bij het lesgeven is om de leerling uit te dagen, en de geheimen van de muziek stap voor stap met hem of haar te delen. Ik vind de cello het allermooiste instrument en ben op zoek naar iedereen die het daarmee eens is.

10 jaar lang ben ik de cellist geweest van het EnAccord Strijkkwartet. Met dat ensemble heb ik honderden concerten gegeven in binnen- en buitenland. We studeerden bij het beroemde Alban Berg Kwartet. Nu speel ik in het RBO Sinfonia. Mijn cello is heel belangrijk voor me, en ik zie het als mijn mooie taak om jong en oud alles over muziek en de cello te leren!

Voor Muziek aan Bed speel ik in ziekenhuizen en zorginstellingen.

Misschien tot ziens bij MDH, groeten, Mette

Muziekacademie Den Haag

Raamweg 362596 HN Den Haag Voor contact kunt u ons bellen tussen 14.00 en 17.30 uur van maandag t/m vrijdag. Onze vrijwilligers staan u dan graag te woord. Indien er geen vrijwilliger beschikbaar is of zij/hij uw vraag niet kan beantwoorden, gaarne een e-mail sturen. 070 743 00 55 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.