Skip to main content

Manuel Blesgraaf

Keyboard

Manuel Blesgraaf is piano- en keyboarddocent bij muziekschool Jay’s Place in Bergschenhoek en keyboarddocent bij Muziekacademie Den Haag. Bands en acts waar Manuel als toetsenist of pianist bij speelt zijn:

  • The Rizzo Family, eigen werk, pop/rock/soul uit Rotterdam
  • Sphère, live sfeer en achtergrondmuziek, diverse stijlen, Rotterdam
  • Diverse coverbands

Ik speel vanaf mijn 18e in verschillende bands en heb vanaf mijn 19e pianoles bij docenten als Mark van den Beemt, Matthijs Stronks en Roger Burn gevolgd. Na 10 jaar pianoles ben ik in 2010 begonnen met studeren aan Codarts Rotterdam. Hier krijg ik les van Ronald Kool en Berthil Busstra. Naast de hoofdrichting “Toetsen Pop” (verschillende keyboards, synthesizers, Hammondorgel, piano en andere toetsinstrumenten samen) heb ik een minor richting muziekeducatie gevolgd. In 2014 studeer ik af aan dit conservatorium.

In mijn keyboardlessen maak ik gebruik van bestaande keyboardmethoden en vul ik de les aan met het spelen van nummers die we samen uitkiezen. Plezier in het maken van muziek staat voorop. Daarnaast vind ik het belangrijk dat een goede speeltechniek wordt aangeleerd waarmee de basis wordt gelegd voor veel creativiteit en speelplezier.

Lesvormen:

  • Individueel
  • Duo

Talen:

  • Nederlands
  • Engels

www.manuelblesgraaf.com

www.therizzofamily.com

www.spheremusic.nl

Muziekacademie Den Haag

Raamweg 362596 HN Den Haag Voor contact kunt u ons bellen tussen 14.00 en 17.30 uur van maandag t/m vrijdag. Onze vrijwilligers staan u dan graag te woord. Indien er geen vrijwilliger beschikbaar is of zij/hij uw vraag niet kan beantwoorden, gaarne een e-mail sturen. 070 743 00 55 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.