Skip to main content

Machiel van Egdom

Gitaar

Ik ben geboren in 1969 en begon op achtjarige leeftijd met gitaarspelen. Het was al vrij snel duidelijk dat ik professioneel gitarist wilde worden. Na mijn middelbare school begon ik mijn studie aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag bij Antonio Pereira Arias . Daarna 2 jaar in Zwolle bij Hans de Weerd die weer een hele andere technische benadering had van het gitaarspelen. In 1996 heb ik mijn studie afgerond aan het Rotterdams Conservatorium bij Jorge Oraison.

Tijdens mijn studie heb ik me vooral toegelegd op het moderne repertoire bijvoorbeeld als gitarist in het ensemble Ínsomnio’ en heb veel concerten gegeven als liedbegeleider. Al tijdens mijn studie ben ik gaan lesgeven en doe dat nog steeds met veel plezier. Ik geef les aan kinderen vanaf ongeveer 8 jaar tot …….

Het is in mijn les belangrijk dat de leerling leert noten lezen en een goede techniek aanleert zodat de leerling echt zelfstandig wordt in het musiceren.

Individuele les en groepslessen zijn allebei mogelijk in het Nederlands, Engels of Duits.

Muziekacademie Den Haag

Raamweg 362596 HN Den Haag Voor contact kunt u ons bellen tussen 14.00 en 17.30 uur van maandag t/m vrijdag. Onze vrijwilligers staan u dan graag te woord. Indien er geen vrijwilliger beschikbaar is of zij/hij uw vraag niet kan beantwoorden, gaarne een e-mail sturen. 070 743 00 55 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.