Skip to main content

Lia van der Velde

Zang

In 1981 studeerde ik af als Klassiek Gitarist en in 1984 als Zangpedagoge en Concertzangeres aan het Rotterdams Conservatorium. (Zang bij Jo Bollekamp). Sinds 1987 geef ik full-time zangles in de regio Den Haag – Voorburg. Hier werk ik met individuele amateur zangers en zangeressen. Gedurende 20 jaar organiseerde en dirigeerde ik musicalvoorstellingen, klassieke koren en vele andere grote en kleine projecten op ieder gewenst muzikaal niveau.

De laatste 10 jaar ben ik projectleider van A Weekend Masterclass on Vocal and Performance Technique. Weekend workshops waar beroemde zangers, regisseurs of coaches werken met enthousiaste klassiekezangamateurs. Weekends die steeds een eigen thema hebben, en die gegeven worden door docenten met geheel eigen specialismen. Deze cursussen zijn ontstaan uit de realisatie dat dit soort cursussen doorgaans alleen worden georganiseerd, op dit niveau althans, voor muziekstudenten, of jonge zangers die reeds zijn afgestudeerd. Ook de amateur verdient kennismaking met bijzondere vakmensen, zoals Michael Chance, Paul Arden-griffith en Richard Jackson.

Lesvormen:

  • Individueel
  • Duolessen
  • Triolessen
  • Organisatie A Weekend Masterclass on Vocal and Performance Technique

Talen:

  • Nederlands
  • Engels

www.harp-en-zang.nl 

Muziekacademie Den Haag

Raamweg 362596 HN Den Haag Voor contact kunt u ons bellen tussen 14.00 en 17.30 uur van maandag t/m vrijdag. Onze vrijwilligers staan u dan graag te woord. Indien er geen vrijwilliger beschikbaar is of zij/hij uw vraag niet kan beantwoorden, gaarne een e-mail sturen. 070 743 00 55 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.