Skip to main content

Koen Gijsman

Piano en jazzpiano

Hallo! Mijn naam is Koen Gijsman (1998) en ik ben docent piano (jazz) aan de MDH. Vanaf mijn vierde speel ik al piano en tot op de dag van vandaag probeer ik mezelf als pianist in de volle breedte te ontwikkelen.

Vanaf mijn zevende ben ik geïnteresseerd geraakt in jazz & blues en tijdens mijn opleiding aan het ArtEZ conservatorium heb ik ook andere stijlen leren kennen zoals bebop, vrije improvisatie, Afro-Cubaanse en Braziliaanse muziek. Ook popmuziek, muziekproductie en synthesizers zijn mij goed bekend.

Ik heb tegelijkertijd met mijn studie aan het conservatorium ook filosofie gestudeerd aan de Universiteit in Utrecht. Nu studeer ik aan Codarts in Rotterdam voor mijn master jazzpiano, waar ik hard werk aan het componeren en arrangeren van mijn eigen muziek.

Muziekacademie Den Haag

Raamweg 362596 HN Den Haag Voor contact kunt u ons bellen tussen 14.00 en 17.30 uur van maandag t/m vrijdag. Onze vrijwilligers staan u dan graag te woord. Indien er geen vrijwilliger beschikbaar is of zij/hij uw vraag niet kan beantwoorden, gaarne een e-mail sturen. 070 743 00 55 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.