Skip to main content

Jeroen de Haan

Orgel

Jeroen de Haan geeft orgelles bij de Muziekacademie Den Haag.

Van jongsaf aan heeft Jeroen de Haan (1968) grote interesse voor het orgel. In zijn jeugdjaren ontvangt hij zijn eerste orgellessen. Na het volgen van de MTS-elektronica komt hij in het bedrijfsleven te werken. Zijn fascinatie voor het orgel en orgelspel blijven echter toenemen. Na enkele jaren in de avonduren aan de Schumann Akademie gestudeerd te hebben, richt hij zich in 2003 fulltime op zijn studie en werkzaamheden in de (kerk)muziek. Inmiddels studeert hij dan al aan de Hogeschool voor muziek en dans in Rotterdam (voorheen het Rotterdams Conservatorium). Daar studeert hij orgel bij Aart Bergwerff en kerkmuziek bij Aart Bergwerff, Hans van Gelder en Arie Hoek. In 2005 studeert hij hier af.

Jeroen de Haan is sinds 1999 cantororganist van de Evangelisch-Lutherse kerk in Woerden en daarmee de vaste bespeler van het jongste, nog bestaande, Bätz-orgel uit 1846. Hij is dirigent van het kamerkoor “Sjir Chadasj” in Hazerswoude-dorp.

website:
www.jeroendehaan.net

Muziekacademie Den Haag

Raamweg 362596 HN Den Haag Voor contact kunt u ons bellen tussen 14.00 en 17.30 uur van maandag t/m vrijdag. Onze vrijwilligers staan u dan graag te woord. Indien er geen vrijwilliger beschikbaar is of zij/hij uw vraag niet kan beantwoorden, gaarne een e-mail sturen. 070 743 00 55 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.