Skip to main content

Javièr den Leeuw

Pop-piano

Javièr den Leeuw begon met het volgen van pianoles op zijn 9e jaar. Tot aan zijn 17e heeft hij lessen gevolgd bij Patrick Hopper in Den Haag. Patrick Hopper is, als zeer bevlogen pianist/organist, een inspirerende leraar voor hem geweest: ‘zijn manier van lesgeven heeft mij veel geholpen bij het zoeken van mijn eigen weg in lesgeven; de nadruk op de overdracht van techniek en tegelijkertijd het stimuleren van creativiteit van de leerling staan in mijn lessen centraal. Maar ook besteed ik persoonlijke aandacht aan hoe ik kan helpen bij het doorzetten tijdens moeilijke momenten in het leerproces, zodat het plezier van het muziekmaken altijd de belangrijkste drijfveer blijft.’

Javièr heeft gestudeerd aan het Conservatorium van Amsterdam en heeft hier in 2018 zijn diploma behaald. Sindsdien en ook al tijdens zijn opleiding is hij werkzaam in de muziekindustrie als live/sessie muzikant en als docent.

Na veel speel- en tourervaring met verschillende bands het opnemen van meerdere albums, is hij momenteel bassist in zijn eigen band Maida Rose en speelt hij in de bands Silver Lake en Cosmic Crooner. Daarnaast doet hij sessie- en studiowerk als bassist en toetsenist.

Lessen van beginnend tot gevorderd en alle leeftijden

Talen:

  • Nederlands
  • Engels


Muziekacademie Den Haag

Raamweg 362596 HN Den Haag Voor contact kunt u ons bellen tussen 14.00 en 17.30 uur van maandag t/m vrijdag. Onze vrijwilligers staan u dan graag te woord. Indien er geen vrijwilliger beschikbaar is of zij/hij uw vraag niet kan beantwoorden, gaarne een e-mail sturen. 070 743 00 55 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.