Skip to main content

Claudia Seevinck

Muziekcursussen voor kinderen

Claudia Seevinck is docente muziek voor de basisschool. Zij is gespecialiseerd in het zeer jonge kind. Claudia laat jonge kinderen op speelse wijze kennismaken met alle facetten van de muziek. In haar zingend gegeven (!) lessen bespeelt zij diverse instrumenten en verbindt zij muziek met beweging en spel. Aan de muziekgroepen met heel jonge kinderen (vanaf 1½ jaar) nemen ook de ouders/verzorgers/grootouders actief deel.

Zij heeft vele jaren zeer enthousiast gewerkt op het Koorenhuis in Den Haag en is nog steeds werkzaam op de VAK in Delft, alwaar zij naast muziek ook lessen theater en beeldend geeft aan jonge kinderen. Claudia Seevinck is daarnaast docente zang, gitaar en blokfluit.

Juf Claudia is een begrip in Den Haag. In de afgelopen jaren hebben vele duizenden kinderen uit Den Haag en omgeving met veel plezier haar lessen gevolgd.
Muzikaliteit, creativiteit en enthousiasme staan centraal in haar lessen. De belevingswereld van het kind is daarbij steeds het uitgangspunt.

Claudia Seevinck is mede-oprichtster en actief betrokken bij de stichting Maclava die zich richt op muziektheaterprojecten voor kinderen.

Lesvormen:

  • Muziekland kindercursussen

Talen:

  • Nederlands
  • Engels

Muziekacademie Den Haag

Raamweg 362596 HN Den Haag Voor contact kunt u ons bellen tussen 14.00 en 17.30 uur van maandag t/m vrijdag. Onze vrijwilligers staan u dan graag te woord. Indien er geen vrijwilliger beschikbaar is of zij/hij uw vraag niet kan beantwoorden, gaarne een e-mail sturen. 070 743 00 55 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.