Skip to main content

Chi-Han Chai

Piano

Chi-Han Chai groeide op in Taiwan. Hij kreeg vanaf zijn 5e jaar pianoles en heeft vanaf het begin een klassiek academische opleiding gevolgd die hij afrondde aan de Musikhochschule in Stuttgart en het wereldberoemde Mozarteum in Salzburg.

Naast de vele gepassioneerde pianosolo- en kamermuziekconcerten die hij in het binnen- en buitenland verzorgt, heeft hij ruim 20 jaar ervaring als pianodocent. Het lesgeven combineert hij met het geven van materclasses en workshops op conservatoria in Europa en Asië.

Kinderen, jongeren en volwassen, iedereen is van harte welkom om piano te leren spelen. Van beginners tot aan het niveau van auditie ter voorbereiding van het conservatorium. Chi-Han Chai biedt echt een gedegen pianoscholing.
Bij hem leer je niet alleen pianotechniek maar zal je ook het geheim achter de muziek gaan begrijpen.

Talen:

  • Nederlands
  • Engels
  • Duits
  • Chinees

Website: chihanchai.com

Muziekacademie Den Haag

Raamweg 362596 HN Den Haag Voor contact kunt u ons bellen tussen 14.00 en 17.30 uur van maandag t/m vrijdag. Onze vrijwilligers staan u dan graag te woord. Indien er geen vrijwilliger beschikbaar is of zij/hij uw vraag niet kan beantwoorden, gaarne een e-mail sturen. 070 743 00 55 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.